Hereford Residence

Categories: Design, Renovation

Redesigning the main living space required removing the wall between kitchen and dining room and relocating the opening from the kitchen to the hallway. Combined with pot lights and pendant lights added, a new tile floor, new custom cabinetry, and Quartz counter tops the space becomes welcoming and functional.

Testimonial

Kitchen Renovation – “Hampton Kitchens and the Trifektah team renovated our kitchen including removing the livingroom/diningroom wall and widening the other doorway. We are completely satisfied with the finished work. Elysha is very hands on and readily available for discussion and recommendations and she was invaluable at the tile store helping us decide on floor tile, backsplash and paint colour. She and her team were patient with our queries and open to making minor adjustments as the project proceeded. We wouldn’t hesitate to recommend Trifektah to our friends/family.”

View Our Work

Murray and Joan S on October, 2017

Hereford Residence – Kitchen

BEFORE

  • Original oak cabinetry
  • Laminate counter tops

AFTER

  • Removed wall between kitchen and dining room
  • Pot lights and pendant lights added
  • New tile floor
  • New custom cabinetry
  • Quartz counter tops
  • Relocated opening from kitchen to hallway