Levanna Residence

Categories: Design, Renovation

We rearranged the main floor of the family home to create the ultimate space for entertainment and relaxation.

Levanna – Living Area

BEFORE

  • Original hardwood flooring
  • Closed concept spaces between kitchen and living room
  • Original cabinetry and finishes
  • Insufficient Lighting

AFTER

  • Relocation of kitchen
  • Create a more open concept by removing a portion of the wall between the kitchen and living room
  • New engineered wood flooring
  • New custom cabinetry and Cambria quartz countertops
  • Potlights
  • TOSO electric fireplace

Levanna – Foyer

BEFORE

  • Original ceramic tile
  • Original closet space
  • Lack of storage

AFTER

  • New porcelain tile
  • Custom cabinetry

Levanna – Stairs

BEFORE

  • Original carpeting
  • Original handrail and spindles

AFTER

  • New wooden treads and painted risers
  • New wooden handrail and wrought iron spindles

Levanna – Main Bathroom

BEFORE

  • Original ceramic tile
  • Original tub enclosure
  • Original vanity

AFTER

  • Custom tile shower with glass door
  • New porcelain tile floor
  • New vanity and fixtures

Levanna – Ensuite

BEFORE

  • Original fixtures
  • Dark and dated

AFTER

  • New modern fixtures
  • Glass shower to create more light
  • New ceramic tile
  • New vanity